luni, 3 august 2009

Suntem o ţară de C.Ronaldo şi de Muţi

Suntem o ţară de C.Ronaldo şi de Muţi... asta e concluzia la care am ajuns dupa ce Sport.ro a îndobitocit naţiunea cu superbul concurs "Eşti o figură?". Ambiţiile puştilor de azi se rezumă la mai nimic. Toţi vor să fie fie un C.Ronaldo, şi nu pentru că ar avea talent, dar care româncă devoratoare de italieni leşinaţi nu şi-ar pune curuleţul la bătaie pentru starul Barcei. Un concurs care până la urmă nu scoate la înaintare decât îndobitocirea unui popor plin de ură, mizerie, sărăcie, corupţie, învrăjbire şi nu în ultimul rând ochelari de soare asortaţi la o fustiţă purtată la subsoară.
Şi nu e de mirare de vreme ce de 2000 de ani din ţărişoara noastră se cară aur şi argint, uraniu, petrol, păduri întregi, şi chiar fecioare, iar pe puştii de azi îi doare drept în cur atâta timp cât mama şi tata îngroaşă în continuare buzunarele burduşite de prezervative. Indivizi precum Mutu, Beckham sau C.Ronaldo au devenit idolii generaţiei de sinucigaşi pe străzile şi drumurile ţărişoarei noastre. Remediul? Cyclon b-ul, introdus în cluburi şi în aparatele de aer condiţionat.
Vreau REVOLUŢIE!!! Să punem mâna pe arme şi să intrăm în Casa Poporului cu prostituate adventiste tranşate în pungi de 1 leu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu